top of page
bg.jpg

Geris shpk. kompania, fillimet e saj i ka në 1994 si një biznes i vogël familjar me fokus në tregtimin dhe shitjen e artikujve të ndryshëm me shumicë dhe pakicë. Me kalimin e viteve, dëshira, përkushtimi dhe ambicia e vazhdueshme sollën zhvillimin e kompanisë duke filluar importin dhe shpërndarjen e markave ndërkombëtare në Shqipëri. Qëllimi i këtij zhvillimi ishte i qartë: Vlera e shtuar për konsumatorët vendas. Me kalimin e viteve, Geris shpk. është bërë distributori zyrtar i disa prej markave më të mëdha të produkteve të konsumit në botë për territorin e Shqipërisë.

Geris SH.P.K është kompania e parë dhe e vetmja në Shqipëri dhe Rajon që përdor 100% Celulozë per prodhimin e produkteve të saj. Gjithmonë në mbrojtje të mjedisit Geris SH.P.K është çertifikuar  nga FSC & TUV

Brandet tona:

lavender.jpg

Gamë e gjerë e produktesh për
higjienën tuaj!

petal-wow.jpg

Kuzhinë & Tualet

2.png

Kujdesi

Personal

Subject.png

Pastrimi i 

Shtëpisë

Geris shpk. me një shpërndarje të gjerë ndodhet kudo që të jeni.

distri.png

Kontaktoni me ne për çdo pyetje që ju mund

të keni!

info@geris.al

+355 (0)52 219 440

Autostrada Tirane-Durres, KM.20 Koxhas Xhafzotaj

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok

Mesazhi juaj u dergua!

bottom of page