top of page
g11.jpg

Geris ja ka dalë të pozicionojë veten si një kompani lider në Shqipëri për distribucionin e produkteve, me një nga fabrikat më të mëdha të llojit të saj në rajonin e Ballkanit dhe më gjerë.

Distribucion

Përmirësim i vazhdueshëm

Përgjatë gjithë viteve të eksperiencës në treg dhe dentifikimit hap pas hapi të nevojave në rritje të tregut, Geris ja ka dalë të pozicionojë veten si një kompani lider në Shqipëri për distribucionin e produkteve, me një nga fabrikat më të mëdha të llojit të saj në rajonin e Ballkanit dhe më gjerë. Ky përmirësim i vazhdueshëm ka ardhur falë:

  • Rritjes së ekspertizës 

  • Besueshmërisë së klientëve

  • Rrjetit të gjerë të shpërndarjes

  • Inovacionit dhe përshtatshmërisë

Kualiteti na diferencon

Cilësia për ne fillon që nga përzgjedhja e lëndës së parë! Përdorim teknika të avancuara të prodhimit për produkte që shkëlqejnë si në performancë ashtu edhe në cilësi. 

g12.jpg
g13.jpg

Kontaktoni me ne per cdo pyetje qe ju mund

te keni

info@geris.al

+355 (0)52 219 440

Autostrada Tirane-Durres, KM.20 Koxhas Xhafzotaj

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok

Mesazhi juaj u dergua!

bottom of page