Ne jemi themeluar ne vitin 2007 dhe jemi nje nder kompanite e para qe operojme ne fushen e produkteve te celulozes, duke realizuar perpunimin dhe prodhimin e produkteve te saj.
Ne vitet e para te punes ne tregetonim produkte si kartopeceta kuzhine dhe facoleta, produkte mjaft te perdoruara dhe te kerkuara si nga biznesi ashtu edhe konsumatoret. Me rritjen e kerkeses ne treg, kompania implementoi nje linje moderne te perpunimit te celulozes, duke qene e para ne llojin e saj ne Shqiperi.
Ne ditet te sotme kompania numeron nje game te gjere produktesh celuloze per kuzhine dhe tualet. Zgjerimi i games se tyre erdhi fale :
  •  Besueshmerise se klienteve

  •  Rrjetit te madh te shperndarjes

  •  Partneritetit solid me mjaft kompani te huaja dhe shqiptare