Zgjidhja e duhur per pastertine tuaj!

Geris eshte themeluar ne vitin 2007 dhe eshte nje nder kompanite e para qe operon ne fushen e produkteve te celulozes, duke realizuar perpunimin dhe prodhimin e produkteve te saj.Ne vitet e para te punes  tregetoi produkte si kartopeceta kuzhine dhe facoleta, produkte mjaft te perdoruara dhe te kerkuara si nga biznesi ashtu edhe konsumatoret.

FACOLETA

KARTOPECETA

LETRA KUZHINE

LETRA TUALETI


Me rritjen e kerkeses ne treg, kompania implementoi nje linje moderne te perpunimit te celulozes, duke qene e para ne llojin e saj ne Shqiperi.


JENI I INTERESUAR PER ME TEPER INFORMACION RRETH PRODUKTEVE TONA?

MOS HEZITONI TE NA KONTAKTONI!